Bildregn!

sötaste charlie och agnes:) Lilla Hannah bara sov så hon får vara med på kompisbild en annan gång:)
Kvällsmys
Solstrålen!
stolt morbror:)
Lillchefen visar vem som bestämmer;)
sötaste ungen:)
Här hemma flyter allt på , vi går promenader i det fina vädret och njuter av att vara lediga, snar påsk och vi ser fram emot att träffa alla som kommer hem:) Och Josse, vi räknar dagarna tills du kommer så vi äntligen får träffa dig:)
Snart flyttar vi in i huset, bara några veckor kvar och vi längtar så! Blir att åka och kolla tapeter någon dag och även lite nya inredningsprylar, ska bli så roligt att få inreda och fixa!
Kolla kuriren på måndag, då är vi med hela familjen i ett reportage:)
Nu ska vi passa på att umgås med pappa som är hemma tidigt idag, rena lyxen:)

Nu är hon här ♥

Dags för updatering:) småbarnslivet innebär fullrulle natt och dag, lilltjejen våran gillar att vara vaken på natten (precis som i magen) så vi är trötta här hemma, tur hon är världens sötaste unge:) Känns som att hon alltid varit här! Imorgon är det tre veckor sedan hon kom till oss, förlossningen gick jättebra! visst gjrode det ont men trodde det skulle vara mycket mycket värre! Så måndagen den 22 februari kl 14.08 kom hon ut, efter 18 minuters krystvärkar, barnmorskorna trodde att jag fött barn tidigare då det gick så bra haha:)
Det var tiden efter förlossningen som var hemsk, jag börjar blöda och förlorade 2 liter blod var kaotiskt där ett tag men till slut fick de stop på blödningen och vi fick installera oss på bb, jag fick kateter och fick ha det i 1.5 vecka, DET var det värsta med hela födseln, kunde aldrig ana att eftertiden skulle vara så jävlig, och den dagen jag kunde kissa själv igen kommer jag aldrig glömma haha, befrielse!
Vi myser mest på här hemma och pappsen börjar jobba heltid imorgon, vi kommer sakna honom på dagarna! Men nu börjar jag känna mig piggare och är van med den yan med den nya dygnsrytmen så det blir förhoppningsvis mycket mamma häng och promenader här framöver!
Här kommer ett bildregn på sötnosen!
Nykläckt hos stolt pappa!
Nybadad:)
Sötaste ungen myser med pappsen
Myser med trött mamma:)
Älskar att bada, här i sin nya badbalja:)
Morgonmys:)
Två sovande polare:)
sover i vagnen
Nu ska jag gå och mysa med min lillatjej, fler bilder kommer då tid finnes:)

RSS 2.0