Hektisk vecka!

Vilken vecka! Är helt slut i kropp och knopp då huset varit det enda som vårt liv kretsat kring senaste dagarna, men nu är besiktningen gjord och inga större fel hittades vilket känns såå skönt! Självklart är det grejjer att göra, huset har ju några år på nacken, men det visste vi när vi budade på huset:) Så nu är det bara handpenningen kvar som ska betalas på tisdag, efter det är det bara vänta på inflytt, hoppas veckorna går fort men de gör dem  nog då vi kommer ha fullt upp med lillfröet, som inte verkar vela komma ut till oss än på ett tag!


Slutkörd men lycklig husägare 1:
Uppsvälld, trött men lycklig husägare 2:
Sprattlande, efterlängtad husägare 3:
Denna lördag har spenderats med svärmor och calles mormor, vi har fikat och myst på här hemma! Efter det skjutsade jag och calle dessa stiliga vänner till vinterbalen som är ikväll! 
Ikväll blir det soffläge och OS och försöka smälta allt som hänt senaste dagarna!

husägare:)

Idag blev vi oväntat husägare=)! trodde aldrig de skulle gå så snabbt och smidigt!! Så i maj flyttar vi till gammelstan till luleås mysigaste hus, oj så vi kommer trivas:) Blir ett och annat vinglas i inglasningen i sommar:)!! 

Som jag ska påta på i trädgården:) eget jordgubbsland medföljer nämligen;)

Sköna söndag!

Haft en härlig söndag med ispromenad, shopping på storheden (kors i taket inget till fröet), middag hos lillebror och nu väntar OS tittande hela kvällen! Kan förövrigt meddela att jag skulle kunna vara ledig jämt, underbart skönt och roligt då jag får vara ledig med världens bästa mammor och bebisar, önskar nu att våran bebis tittar ut snart, då är ledigheten fulländad:) 13 dagar kvar till bf idag! och med 13 dagar kvar ser magen ut på detta vis(observera mina vackra korvfingrar)

så här såg min fot ut för två veckor sedan, bara vätska men man kan tro den är bruten haha:)

Imorgon är det häng hos ida och agnes! Där kommer blandannat dessa fantastiska barn närvara:)(och deras mammor såklart:))
sötaste charlie:
och vackraste oliver:
Blir promenad dit i förhoppning om att något startar:)
Sen är även någonting stort är pågång men mer om det då vi vet mer;)
Ha en skön söndagkväll!

Vi väntar och längtar efter dig lilla frö!


RSS 2.0